toplening.be

Snel online geld lenen

Soorten leningen

Persoonlijke lening

Een lening nodig voor de aankoop van een vakantie, om uw bruiloft te organiseren? Dan is de persoonlijke lening de perfecte oplossing.

De lening op afbetaling is een comfortabele oplossing voor het financieren van diverse uitgaven. Dit type lening is dus niet bedoeld voor het verwerven van onroerend goed (zoals de aankoop van grond, huizen, … ) maar is een vorm van consumentenkrediet en dus bestemd voor ‘persoonlijke’ aankopen.

Voordelen

 • Lenen voor een aankoop naar keuze: van een pc tot een nieuwe zetel of materiaal voor uw hobby, het kan allemaal.
 • Budget onder controle: sommige aankopen kunnen op uw budget wegen. Met een persoonlijke lening spreidt u uw afbetalingen en hebt u voldoende financiële ademruimte.
 • Vanaf 2501 euro: u hoeft geen hoge bedragen te lenen. Vanaf 2501 euro kunt u al een lening afsluiten aan een interessant tarief en met een looptijd op uw maat. Uw Toplening-kredietspecialist helpt u graag verder.

Klik hier voor een gratis simulatie!

Auto lening (nieuw of occasie)

U wilt een autofinanciering afsluiten om een (nieuwe) auto aan te kopen? U geniet messcherpe tarieven voor nieuwe wagens en wagens tot 3 jaar oud. Uitzonderlijk op de Belgische markt waar 2 jaar de norm is.

Voordelen

 • Scherpe tarieven: lenen voor een auto bij Toplening is kiezen voor competitieve tarieven. We kijken bij verschillende kredietverstrekkers en bieden u het beste tarief aan voor uw type auto.
 • Financiering tot 100% van de aankoopprijs: u hoeft geen voorschot te betalen. U kunt de volledige som laten financieren.
 • Langere looptijd: u kunt, naargelang de grootte van het geleende bedrag voor uw wagen, opteren voor een ruime looptijd. Ook hier kiest u met de hulp van uw Toplening-kredietspecialist voor de meest geschikte looptijd van uw autofinanciering.

Klik hier voor een gratis simulatie!

Renovatie lening

Hebt u renovatieplannen? Waarom wachten met renoveren tot morgen als u uw dromen vandaag kunt realiseren? Met de Renovatielening geniet u van een voordelig tarief voor grote en kleine werken. Bovendien gaat het om een lening op afbetaling waardoor de kosten van een hypothecaire inschrijving wegvallen. Wacht niet tot morgen en contacteer ons snel.

Uw voordelen:

 • Voordelig tarief: u leent aan een voorkeurtarief waardoor u kunt genieten van een voordelige lening.
 • Zowel voor grote als kleine werken: wanneer u eigenaar bent van het te verbouwen pand, kunt u met de Renovatielening zowel grote als kleine werken vanaf 2.501 euro uitvoeren. Zo hoeft u uw spaarboekje niet aan te spreken.
 • Looptijd tot 120 maanden: afhankelijk van het bedrag dat u nodig hebt, kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 120 maanden. Voor grote bedragen betekent dit een lagere maandlast wanneer u leent met een looptijd van 120 maanden.

Klik hier voor een gratis simulatie!

Energiekrediet

Sinds begin 2012 geeft de overheid geen korting meer op de intrestvoet van een groene lening. Is een groene lening dan nog interessant?

Absoluut!

Dankzij het Energiekrediet geniet u voor al uw energiezuinige investeringen van een aantrekkelijk tarief. Bovendien betalen die investeringen zichzelf op termijn volledig terug. U bespaart namelijk elke maand op uw energiefacturen.

Voordelen

 • 50% Energiekrediet / 50% andere verbouwingen: u mag tot 50% van uw Energiekrediet voor andere verbouwingen gebruiken. U kunt met uw Energiekrediet bijvoorbeeld ook een nieuwe keuken of badkamer plaatsen.
 • Premies lokale overheden en netbeheerder: ontdek alle premies op www.premiezoeker.be
 • Lagere energiefactuur: u verbruikt elke maand minder gas en elektriciteit en geniet toch van hetzelfde comfort. Iedereen wint, ook de natuur.

Klik hier voor een gratis simulatie!

Let op, lenen kost ook geld